Ontvangen afbeeldingen

Dit is een voorbeeld van een Internetfaxdocument dat vanaf dit apparaat is verzonden en ontvangen op een computer met de e-mailtoepassing Outlook Express.

De ontvangen afbeelding is afhankelijk van de e-mailtoepassing.

Belangrijk

• Wanneer er een Internetfax-e-mail naar de computer is verzonden, wordt de volgende informatie altijd in de e-mailtekst ingevoegd: “Deze e-mail is verzonden door “Hostnaam” (productnaam). Vragen naar: “E-mailadres beheerder””. Om de hostnaam van het apparaat en het e-mailadres van de beheerder te controleren, gebruikt u Hostnaam of E-mailadres beheerder onder Systeeminstellingen. Voor nadere details over Hostnaam en E-mailadres beheerder, zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Schermafbeelding Besturingssysteem illustratie met genummerde bijschriften

1. E-mail verzonden zonder een onderwerp op te geven in “E-mailopties”.

2. E-mail verzonden met een onderwerp opgegeven in “E-mailopties”.

3. Van

De naam (e-mailadres) van de afzender

4. Datum

De datum en tijd van een e-mailverzending

5. Naar

Het e-mailadres van de ontvanger

6. Onderwerp

Hiermee wordt het onderwerp weergegeven dat is opgegeven in “E-mailopties” bij het verzenden. Als er geen onderwerp is opgegeven, wordt er automatisch één toegewezen in de notatie die in 1 hierboven wordt getoond.

7. Het bericht is in alle e-mailberichten ingevoegd. "xxxx" is de apparaatnaam.

8. Bestandsbijlage

Elk document dat door de afzender wordt bijgevoegd, wordt weergegeven als een bevestigd document.

Opmerking

• Het displayformaat van de afzendernaam verschilt overeenkomstig dat van de instelling Stempel afzender en andere functies.

• De display-indeling van het onderwerp varieert overeenkomstig de Stempel afzender en andere instellingen. Voor de indeling van het onderwerp, zie “E-mailonderwerp”.