Handmatige e-mailontvangst

Gebruik deze functie om een e-mailbericht te ontvangen door handmatig de e-mailserver te openen.

Belangrijk

• Programmeer de functie Handmatige e-mailontvangst van tevoren onder een gebruikersfunctietoets. Voor meer informatie over de gebruikersfunctietoetsen, zie “Algemene instellingen/Aanpassen”.

1Druk op de gebruikersfunctietoets ([F1] tot [F3]) die geprogrammeerd is met de Handmatige e-mailontvangst.

Afbeelding van een gebruikersfunctietoets

2Druk op de [Start]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het apparaat opent de server om de e-mail te controleren en ontvangt nieuwe e-mail.

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• U kunt ook op de toets [Taakinformatie] drukken en vervolgens [Handm. e-mailontvangst] selecteren om e-mail te ontvangen.