Internetfaxdocumenten ontvangen

U kunt e-maildocumenten ontvangen met Internetfax.

Er zijn twee methoden om e-mail te ontvangen: Automatische e-mailontvangst en Handmatige e-mailontvangst.

Belangrijk

• Indien [Beveiligd-wachtwoordverificatie voor alle clientverbindingen verplicht] is geselecteerd in Windows Server 2003/2003 R2, is ontvangst niet mogelijk.

Opmerking

• Met Gebruikersparameter (schakelaar 21, bit 1) in het menu Faxeigenschappen, kunt u het apparaat de ontvangstbevestiging laten sturen als antwoord op het gevraagde ontvangstbericht dat aan het verzonden e-mailbericht is gehecht. Voor meer details over deze parameterinstelling, zie “Parameterinstellingen”.