Ontvangstmodus omschakelen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u de ontvangstmodus omschakelt.

U kunt tussen ontvangstmodi schakelen met Omschakelen naar ontvangstmodus in het menu Ontvangstinstellingen.

Wanneer u een gebruikersfunctietoets programmeert met Omschakelen naar ontvangstmodus, kunt u de ontvangstmodus snel omschakelen.

1Druk op de toets [Verander RX Modus].

Afbeelding toets Wijzig RX Modus

2Selecteer de ontvangstmodus met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het stand-by display wordt weergegeven.

Om de selectie te annuleren, drukt u op de [Escape]-toets.

Opmerking

• Voor details over Omschakelen van ontvangstmodus, zie “Ontvangstinstellingen”.

• Voor meer informatie over gebruikersfunctietoetsen, zie “Algemene instellingen/Aanpassen”.