Geheugenontvangst

Eerst worden alle pagina's in het geheugen opgeslagen en vervolgens wordt het hele faxdocument afgedrukt.

Illustratie van Geheugenontvangst

Belangrijk

• In het geval van een stroomstoring (de hoofdschakelaar is uitgeschakeld) of als het apparaat langer dan 12 uur geen stroom krijgt, zullen alle documenten die zijn opgeslagen in het geheugen verwijderd worden. Zodra de hoofdschakelaar wordt aangezet, wordt er een stroomstoringsrapport afgedrukt om u te helpen bij het controleren van de lijst met verwijderde bestanden. Het uitzetten van het apparaat met de aan/uit-schakelaar verwijdert de opgeslagen documenten niet. Zie "Het uitschakelen van de hoofdstroom / In het geval van een stroomstoring", Problemen oplossen.

• Het is mogelijk dat het apparaat geen groot aantal documenten of documenten met een grote gegevensinhoud kan ontvangen. Als dat het geval is, raden wij u aan de optie “Twee originelen combineren” of “2-zijdig afdrukken” uit te schakelen.

• Wanneer er te weinig vrije geheugenruimte is, kan het apparaat geen faxdocumenten meer ontvangen.

• Wanneer de vrije geheugenruimte opraakt tijdens geheugenontvangst, is verdere ontvangst niet meer mogelijk en wordt de verbinding verbroken.

Opmerking

• Ontvangst vindt altijd plaats via Directe ontvangst, tenzij “Twee originelen combineren” of “2-zijdig afdrukken” is ingesteld op “Aan”. In dat geval schakelt het apparaat over op Geheugenontvangst.