SEP Codes voor ontvangst instellen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een SEP-code invoert om de bestemming te vragen voor het verzenden van een document.

U kunt een document ontvangen dat opgeslagen is in het bestemmingsgeheugen wanneer het document dezelfde SEP-code heeft als de SEP-code die u heeft ingevoerd.

Met deze functie kan het apparaat documenten ontvangen van meerdere bestemmingen.

Belangrijk

• Documenten kunnen worden ontvangen vanaf faxen met Informatieboxen.

• Een SEP-code kan niet worden gebruikt met Internetfax.

• Om deze functie te gebruiken, schakelt u [SEP Code RX] in op [Aan].

• U kunt vooraf één van de gebruikersfunctietoetsen programmeren voor deze functie. Voor meer informatie over gebruikersfunctietoetsen, zie “Algemene Instellingen/Aanpassen”.

1Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [SEP Code RX] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Aan] met de [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het scherm keert terug naar dat van stap 2.

4Druk op de [Escape]-toets.

5Voer het faxnummer van de bestemming in of een IP-faxbestemming.

6Druk op de gebruikersfunctietoets ([F1] t/m [F3]) die is geprogrammeerd met [SUB/SEP Code].

Afbeelding van een gebruikersfunctietoets

7Voer een SEP Code in en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op de [Wis/Stop]-toets voordat u op de [OK]-toets drukt en probeert u het opnieuw.

8Indien een wachtwoord vereist is, voert u de PWD Code in met de cijfertoetsen en drukt u vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Is een PWD Code niet vereist, druk dan simpelweg op de [OK]-toets.

Het stand-by scherm wordt weer weergegeven.

9Druk op de [Start]-toets.

Opmerking

• Zorg ervoor dat het aantal tekens in de SEP-code overeenkomt met de specificatie van het apparaat waarnaar u verzendt. Voor het maximum aantal cijfers voor de SEP-code van dit apparaat, zie "Maximumwaarden".

• U kunt cijfers, Sterretje, Scherp en spaties invoeren.

• U kunt zowel SEP-codes als namen en faxnummers in de bestemmingslijst opslaan. Voor het registreren in de bestemmingslijst, zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• De SEP Code wordt afgedrukt op lijsten en rapporten.