Etiket invoegen

Met deze functie kunt u de naam van de ontvanger laten afdrukken op het document wanneer dit aan de andere kant wordt ontvangen.

Belangrijk

• Om deze functie te gebruiken, stelt u Etiket invoegen in op [Aan] bij het registreren van faxbestemmingen in het Adresboek en selecteert u tevens [Geregistreerde naam] bij het verzenden van faxen.

• Als er zich rondom het gebied waarin het label wordt afgedrukt afbeeldingen bevinden, worden die afbeeldingen gewist.

De naam van de ontvanger wordt als volgt afgedrukt:

Stel deze functie als volgt in:

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Etiket invoegen] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Geregistreerde naam] of [Uit] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

5Druk op de [Escape]-toets.

Het stand-by scherm wordt weer weergegeven.

Om de instellingen te controleren, drukt u op [TX modus].

6Geef een bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-toets.

Opmerking

• [Geregistreerde naam] is standaard geselecteerd.