Voordat de verzending is gestart

Gebruik deze procedure om een verzending te annuleren nadat het origineel is gescand.

Deze functie komt van pas wanneer u een verzending wilt annuleren omdat u een fout in de bestemming heeft ontdekt of een fout in de originelen na opslag. Om geheugenverzending te annuleren, zoekt u het te annuleren bestand tussen de bestanden die in het geheugen zijn opgeslagen en verwijdert u dit.

U kunt de verzending van een bestand annuleren terwijl het bestand wordt verzonden, als het is opgeslagen in het geheugen of als de verzending niet is gelukt. Alle gescande gegevens worden uit het geheugen gewist.

Belangrijk

• Deze functie is niet beschikbaar bij Directe verzending.

1Druk op de toets [Taakinformatie].

Afbeelding toets Taakinformatie

2Selecteer [Contr./Stop. TX best.] met de [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] het bestand dat u wilt annuleren en druk vervolgens op [Stop TX].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Verwijd.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het display keert terug naar dat van stap 3.

Herhaal de procedure vanaf stap 3 indien u nog een bestand wilt te verzenden.

Om het stoppen van de verzending te annuleren, drukt u op [Nee].

5Druk tweemaal op de [Escape]-toets.

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• Indien u een verzending annuleert terwijl het bestand wordt verzonden, kunnen enkele pagina's van het bestand reeds zijn verzonden en ontvangen.

• Indien een verzending beĆ«indigd wordt terwijl u deze procedure uitvoert, kan de verzending niet worden geannuleerd.

• Als er meerdere bestemmingen zijn opgegeven, dan wordt alleen het aantal bestemmingen weergegeven dat het document dat u heeft verzonden, nog niet heeft ontvangen.

• Als er meerdere bestemmingen zijn ingesteld, verschijnt slechts een bestemming.