Zoek op registratienummer

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u zoekt naar een bestemming die geregistreerd is in het Adresboek door een registratienummer op te geven.

Belangrijk

• Als bij Beheerdersinstellingen, in het menu Systeeminstellingen, [Zoek LDAP] staat ingesteld op [Uit], verschijnt het scherm voor het selecteren van [Zoek adresboek] of [Zoek LDAP] niet.

1Druk op [Schermafbeelding Bedieningspaneel] om het type bestemming te wisselen tussen Schermafbeelding Bedieningspaneel en Schermafbeelding Bedieningspaneel.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de toets [Zoek bestemming].

Afbeelding toets Zoek bestemming

3Selecteer [Zoek adresboek] met de [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Zoek op registratienr.] met de [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Voer het drie-cijferige registratienummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Voert u het verkeerde registratienummer in voordat u op de [OK]-toets heeft gedrukt, druk dan op de [Wis/Stop]-toets en voer vervolgens het juiste registratienummer in.

Als het zoeken is voltooid, verschijnt het resultaat.

6Druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Indien geen van de bestemmingen overeenkomt met het opgegeven registratienummer, verschijnt het bericht “Opgegeven best. is niet geprogrammeerd.”. Druk op [Afsluit.] om terug te keren naar het scherm van stap 4.

• Bestemmingen kunnen niet twee keer worden opgegeven. Probeert u dit wel, dan verschijnt het bericht “Deze bestemming is reeds geprogrammeerd.”. Druk op [Afsluit.] om terug te keren naar het stand-by scherm.

• Druk op [Best.tv.] om andere bestemmingen op te geven.

• U kunt een van de gebruikersfunctietoetsen programmeren met opdrachten voor deze functie. Het gebruik van de gebruikersfunctietoetsen zorgt ervoor dat u stappen 2 tot en met 4 en stap 6 kunt overslaan. Voor meer informatie over gebruikersfunctietoetsen, zie “Standaardinstellingen/Aanpassen”.