Zoek op naam

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u op naam zoekt naar een bestemming die is geregistreerd in het Adresboek.

Belangrijk

• Als bij Beheerdersinstellingen, in het menu Systeeminstellingen, [Zoek LDAP] staat ingesteld op [Uit], verschijnt het scherm voor het selecteren van [Zoek adresboek] of [Zoek LDAP] niet.

1Druk op [Schermafbeelding Bedieningspaneel] om het type bestemming te wisselen tussen Schermafbeelding Bedieningspaneel en Schermafbeelding Bedieningspaneel.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op de toets [Zoek bestemming].

Afbeelding toets Zoek bestemming

3Selecteer [Zoek adresboek] met de [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Zoek op naam] met de [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Voer de bestemmingsnaam in waarnaar u wilt zoeken en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Afhankelijk van het type tekens dat u wilt invoeren, drukt u op de [Shift]-toets om te wisselen van modus.

Maakt u een vergissing bij het invoeren van de bestemmingsnaam voordat u op de [OK]-toets heeft gedrukt, druk dan op de [Wis/Stop]-toets en voer de juist bestemmingsnaam in.

6Controleer of de tekens die u heeft ingevoerd correct zijn en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als het zoeken voltooid is, verschijnt het resultaat.

7Selecteer een bestemming met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag], en druk vervolgens op de [Pijl-rechts] om te bevestigen (aanvinken).

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Er kunnen meerdere bestemmingen worden geselecteerd.

Druk op de [Pijl-links] om een bestemming te annuleren.

8Druk op de [OK]-toets.

Opmerking

• Indien geen van de bestemmingen overeenkomt met de opgegeven tekst, verschijnt het bericht “Opgegeven best. is niet geprogrammeerd.”. Druk op [Afsluit.] om terug te keren naar het scherm van stap 4.

• Bestemmingen kunnen niet twee keer worden opgegeven. Probeert u dit wel, dan verschijnt het bericht “Deze bestemming is reeds geprogrammeerd.”. Druk op [Afsluit.] om terug te keren naar het stand-by scherm.

• Druk op [Best.tv.] om andere bestemmingen op te geven.

• Voor nadere details over tekstinvoer, zie Over dit apparaat.