Een faxbestemming registreren

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een naam en faxnummer registreert in het Adresboek.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Illustratie van toets Gebruikersinstellingen/Teller

2Selecteer [Systeeminstellingen] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer [Beheerderstools] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Selecteer [Adresboekbeheer] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer [Programmeren/Wijzigen] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Voer het registratienummer in dat u wilt programmeren met de cijfertoetsen of de snelkeuzetoetsen, en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om een bestemming op te geven met een snelkeuzetoets, drukt u een registratienummer in van 001 t/m 016.

7Voer de naam in en druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Druk op [Details].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9Selecteer [Faxinstellingen] met de [Pijl-omhoog] of de [Pijl-omlaag] en vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

10Voer het faxnummer in met de cijfertoetsen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

11Druk op [Optie], en geef de volgende functies op voor iedere bestemming:

• SUB Code: registreer een SUB Code om SUB Code verzending te gebruiken.

• SEP Code: het registeren van een SEP Code om SEP Code ontvangst te gebruiken.

• Etiket invoegen: als u deze functie inschakelt wordt de naam van de ontvanger op de fax afgedrukt als de faxen die u verzendt worden afgedrukt aan de zijde van de ontvanger.

Nadat u de instellingen heeft gewijzigd, drukt u op [Afsluit.] en drukt u vervolgens op de [OK]-toets.

12Druk op [Einde].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

13Druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

14Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Opmerking

• Voor details over de procedure in stap 11, raadpleeg de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.