Het opgeven an een groep bestemmingen met de Snelkeuzetoetsen

Wanneer u meerdere bestemmingen in een groep programmeert, kunt u documenten naar alle bestemmingen in die groep sturen met slechts enkele toetsen.

Bestemmingen die in een groep zijn geprogrammeerd, worden aangegeven met een groepspictogram Illustratie van scherm bedieningspaneel.

Belangrijk

• Programmeer een individueel faxnummer, IP-Faxbestemming, e-mailadres en/of groepen van bestemmingen in de lijst met bestemmingen. Voor meer informatie over het programmeren van bestemmingen, zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Groepsbestemming kan alleen worden gebruikt voor Geheugenverzending; het kan niet worden gebruikt voor Direct verzenden.

• Geeft u een groep op nadat u Direct verzenden heeft geselecteerd, dan wisselt de modus naar Geheugenverzending.

• Als u probeert Direct verzenden te selecteren nadat u een groep heeft opgegegeven, dan verschijnt het bericht “Bestem. en functies die niet konden worden gebr. bij directe verzending.”. Als dit gebeurt, drukt u op [Afsluit.].

• Het totale aantal bestemmingen dat in meerdere groepen wordt geprogrammeerd mag niet groter zijn dan het maximum aantal bestemmingen dat u kunt opgeven voor een bestand. Zie "Maximumwaarden".

1Druk op [Schermafbeelding Bedieningspaneel] om het type bestemming te wisselen tussen Schermafbeelding Bedieningspaneel en Schermafbeelding Bedieningspaneel.

2Druk op de Snelkeuzetoets waaronder de groep is geprogrammeerd.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op de [Wis/Stop]-toets en probeert u het opnieuw.

Als u meer bestemmingen wilt selecteren, herhaalt u de stap 1 en 2.

Wanneer u bestemmingen toevoegt, als u het type bestemming wisselt tussen Schermafbeelding Bedieningspaneel en Schermafbeelding Bedieningspaneel, druk dan op [Best.tv.], en herhaal stap 1 en 2.

3Druk op de [Start]-toets.

Opmerking

• Om te zien welke bestemmingen in een groep zijn geregistreerd, drukt u de groepslijst af via de functie Adresboek afdrukken: Lijst afdrukken onder Systeeminstellingen. Voor meer details over de afdrukmethode, zie "Systeeminstellingen" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven als de bestemmingsgroep een adres bevat dat incompatibel is met het opgegeven type verzending. Druk op [Select.] om bestemmingen op te geven waarbij de nummers of adressen van het opgegeven type verzending zijn geregistreerd. Druk op [Annul.] om de bestemming te wijzigen.

• Om bestemming(en) in de groep te annuleren, drukt u op [Schermafbeelding BedieningspaneelWeerg.] en geeft u de gewenste bestemming weer met de [Pijl-omlaag] of [Pijl-omhoog]. Druk vervolgens op de [Wis/Stop]-toets.