Het opgeven van een bestemming met de snelkeuzetoets

U kunt een faxnummer, IP-Faxbestemming of e-mailadres selecteren dat op een snelkeuzetoets is geprogrammeerd.

1Druk op [Schermafbeelding Bedieningspaneel] om het type bestemming te wisselen tussen Schermafbeelding Bedieningspaneel en Schermafbeelding Bedieningspaneel.

2Druk op de Snelkeuzetoets waaronder het nummer van de bestemming is geprogrammeerd.

Afbeelding Snelkeuzetoets

De naam van de bestemming wordt weergegeven op het display.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op de [Wis/Stop]-toets en probeert u het opnieuw.

Als u meer bestemmingen wilt selecteren, herhaalt u de stap 1 en 2.

Wanneer u bestemmingen toevoegt, als u het type bestemming wisselt tussen Schermafbeelding Bedieningspaneel en Schermafbeelding Bedieningspaneel, druk dan op [Best.tv.], en herhaal stap 1 en 2.

3Druk op de [Start]-toets.

Opmerking

• Om de inhoud van de snelkeuzetoetsen te controleren, drukt u de bestemmingslijst af via Adresboek:Lijst afdrukken onder Systeeminstellingen. Voor nadere details over de afdrukmethode, zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• U hoeft niet op [Best.tv.] te drukken wanneer u hetzelfde type bestemming toevoegt als u hebt opgegeven in stap 1 met behulp van de snelkeuzetoetsen.