De Snelkeuzetoetsen gebruiken

U kunt een bestemming opgeven door te drukken op de "Quick Dial"-toets waaronder het nummer van de bestemming is opgeslagen.

Drukt u op een snelkeuzetoets, dan verschijnt de bijbehorende bestemming op het scherm.

Door te drukken op [Schermafbeelding Bedieningspaneel] wisselt de lijst met bestemmingen tussen faxnummer/IP-Faxbestemming Schermafbeelding Bedieningspaneel en e-mailadres Schermafbeelding Bedieningspaneel.

Belangrijk

• Programmeer een individueel faxnummer, IP-Faxbestemming, e-mailadres en/of groepen van bestemmingen in de lijst met bestemmingen. Voor meer informatie over het programmeren van bestemmingen, raadpleeg de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.