Origineeltype

Om de helderheid van de afbeelding te optimaliseren, kiest u hier het juiste origineeltype.

De volgende instellingen voor origineel types zijn beschikbaar:

Tekst

Selecteer Tekst om originelen met zwart/wit-afbeeldingen met hoog contrast te verzenden. Gebruik deze instelling wanneer u alleen duidelijker tekst wilt verzenden, zelfs wanneer het origineel tekst en foto's bevat.

Foto

Selecteer Foto om een origineel te verzenden dat een halftoonafbeelding bevat, zoals een foto of een kleurenorigineel.

1Druk op de [Origineel]-toets voor het type dat u wenst.

Afbeelding Origineel-toets

Druk op de [Origineel]-toets om te wisselen tussen Tekst en Foto.

Opmerking

• Wanneer u Foto selecteert, duurt de verzending langer dan wanneer Tekst is geselecteerd.

• Verzendt u een faxdocument met Foto en de achtergrond van de ontvangen afbeelding is vies, verminder dan de dichtheid en verzend de fax opnieuw. Voor meer informatie over afbeeldingsdichtheid, zie “Afbeeldingsdichtheid (contrast)”.

• U kunt het origineeltype dat geselecteerd is meteen instellen wanneer het apparaat wordt ingeschakeld of de toets [Instellingen verwijderen] wordt ingedrukt. Zie “Standaardwaarden voor verzendfunctie instellen (beginpositie)”.

Verwante onderwerpen

JBIG-verzending