Het type verzending selecteren

U kunt het verzendingstype selecteren: standaardfax, IP-Fax of Internetfax.

Belangrijk

• Om IP-Fax- of Internetfax-bestemmingen te selecteren, moet de optionele harde schijf en de printer/scanner-functies zijn geïnstalleerd. De weergave op het display is afhankelijk van het feit of de optionele harde schijf en printer/scanner-functies wel of niet zijn geïnstalleerd.

Versturen via een faxlijn

Druk op [Schermafbeelding bedieningspaneel] om Schermafbeelding bedieningspaneel weer te geven in de kolom voor bestemmingen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Versturen naar een e-mailadres

Druk op [Schermafbeelding bedieningspaneel] om Schermafbeelding bedieningspaneel weer te geven in de kolom voor bestemmingen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Versturen via IP-Fax

Specificeer het protocol voor het verzenden via IP-Fax. Nadat u het protocol hebt opgegeven, verschijnt Schermafbeelding Bedieningspaneel in de kolom voor bestemmingen.

Indien u gebuik maakt van een gatekeeper server, selecteer dan H.323.

Selecteer SIP als u gebruik maakt van een SIP-server.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Voor details over verzendingen via IP-Fax of Internetfax, zie “IP-Faxfuncties” en “Internetfax-functies”.