Enkelzijdig combineren

Combineert verschillende pagina's op één zijde van een vel.

Er zijn vier typen enkelzijdig combineren.

1-zijdig 2 pagina's Combineer 1-zijdig

Hiermee worden twee 1-zijdige originelen naar één zijde van een vel papier gekopieerd.

Voorbeeld van 1-zijdig combineren

1-zijdig 4 pagina's Combineer 1-zijdig

Hiermee worden vier 1-zijdige originelen naar één zijde van een vel papier gekopieerd.

Voorbeeld van 1-zijdig combineren

2-zijdig 1 pagina Combineer 1-zijdig

Hiermee wordt één 2-zijdig origineel naar één zijde van een vel papier gekopieerd.

Voorbeeld van 1-zijdig combineren

2-zijdig 2 pagina's Combineer 1-zijdig

Hiermee worden twee 2-zijdige originelen naar één zijde van een vel papier gekopieerd.

Voorbeeld van 1-zijdig combineren

Richting van origineel en afbeeldingspositie van samenvoeging

Staande (Staand) originelen

Voorbeeld van 1-zijdig combineren

Liggende (Liggend) originelen

Voorbeeld van 1-zijdig combineren

Originelen plaatsen (originelen in de ADF geplaatst)

• Originelen worden van links naar rechts gelezen.

Voorbeeld van 1-zijdig combineren

• Originelen worden van boven naar beneden gelezen.

Voorbeeld van 1-zijdig combineren

1Druk op de [Combineren/Serie]-toets.

Illustratie Combineren/Serie-toets

Het indicatielampje gaat aan.

2Selecteer de gewenste combineermodus met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Selecteer de originele richting met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het bericht “Geprogrammeerd” verschijnt.

4Selecteer het papierformaat met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• U kunt deze functie niet toepassen op vellen van 357 mm (14 inch) of langer die via de handinvoer worden ingevoerd.

• Om de Enkelzijdige combineer-functie in stap 1 te annuleren, drukt u nogmaals op de [Combineren/Serie]-toets. Controleer of het indicatielampje uit gaat.

• Om het scherm in stap 3 weer te geven, selecteer [Altijd opgeven] voor[Richting] met Kopieereigenschappen in Gebruikersinstellingen. Wanneer [Niet opgeven] geselecteerd is, ga dan verder met stap 4. Voor meer informatie over Richting, zie "Gebruikersinstellingenmenu".