Het selecteren van een verhouding met de scrolltoetsen

Selecteer een verhouding met [Pijl-omlaag] of [Pijl-omhoog].

1Druk op [R/E].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Verklein] of [Vergroot] en selecteer de vooraf ingestelde factor die het dichtst bij de gewenste factor komt.

3Druk op [Zoom].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Specificeer een verhouding met [Pijl-omlaag] of [Pijl-omhoog] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het indrukken van [Pijl-omlaag] of [Pijl-omhoog] verandert de verhouding in stappen van 1%. Het ingedrukt houden van de relevante toets verandert de verhouding met stappen van 10%.

Het bericht “Geprogrammeerd” verschijnt.

5Plaats het origineel en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• Om de waarde die u in stap 3 heeft opgegeven te wijzigen, past u deze aan met [Pijl-omlaag] of [Pijl-omhoog].