Kopiëren op dik papier

Als u kopieert op dik papier, selecteer dan de papiersoort en het formaat.

1Voer het papier met de afdrukzijde naar beneden in de handinvoer in.

2Druk op de toets [Scherp].

3Selecteer [Papiersoort] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Selecteer [Dik papier] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het bericht “Geprogrammeerd” verschijnt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Selecteer het papierformaat indien dat vereist is.

6Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

7Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op de toets [Instellingen verwijderen] om de instellingen te wissen.

Opmerking

• Afdrukken op dik papier kan langzamer zijn dan afdrukken op gewoon papier.

• Om papierstoringen te voorkomen moet u het papier losschudden voordat u het op de lade plaatst.