Kopiëren op OHP-transparanten

Wanneer u kopieert op OHP-transparanten, dan moet u het type en het formaat van het papier selecteren.

Belangrijk

• OHP-transparanten moeten met de afdrukzijde naar beneden worden geplaatst.

• Plaats OHP-transparanten één voor één in de handinvoer. Dit voorkomt dat meerdere vellen tegelijk worden ingevoerd, wat papierstoringen en drukfouten kan veroorzaken.

• Verwijder gekopieerde vellen één voor één.

1Voer de OHP-transparanten met de afdrukzijde naar beneden in de handinvoer in.

2Druk op de toets [Scherp].

3Selecteer [Papiersoort] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Selecteer [OHP (Transparant)] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het bericht “Geprogrammeerd” verschijnt.

5Selecteer het papierformaat indien dat vereist is.

6Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

7Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op de toets [Instellingen verwijderen] om de instellingen te wissen.

Opmerking

• Afdrukken op OHP-transparanten kan langzamer zijn dan afdrukken op gewoon papier.