Kopiëren op aangepast papierformaat

Maakt kopieën op papier met afwijkende afmetingen vanuit de handinvoer.

1Voer het papier met de afdrukzijde naar beneden in de handinvoer in.

2Druk op de toets [Scherp].

3Selecteer [Papierformaat] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Selecteer [Aangepast formaat] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Voer de horizontale afmeting van het papier (horiz.) in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Voer de verticale afmeting van het papier (vert.) in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het bericht “Geprogrammeerd” verschijnt.

7Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

8Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op de toets [Instellingen verwijderen] om de instellingen te wissen.

Opmerking

• Om de waarde die u heeft ingevoerd te wijzigen, drukt u op de [Wis/Stop]-toets en voert u vervolgens een nieuwe waarde in.