Kopiëren op normaal papierformaat

Maakt kopieën op papier met standaardafmetingen vanuit de handinvoer.

1Voer het papier met de afdrukzijde naar beneden in de handinvoer in.

2Druk op de toets [Scherp].

3Selecteer [Papierformaat] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Selecteer [Normaal formaat] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Selecteer het papierformaat met de scroll toetsen en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het bericht “Geprogrammeerd” verschijnt.

6Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

7Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op de toets [Instellingen verwijderen] om de instellingen te wissen.