Aangepaste formaten

Wanneer u een aangepast origineel op de glasplaat of in de ADF legt, geef dan het formaat van het origineel op met de cijfertoetsen.

Belangrijk

• Origineel formaten die kunnen worden ingesteld met deze functie zijn:

• ADF: verticaal 139-216 mm (5,5-8,5 inch), horizontaal voor enkelzijdige originelen 139-1260 mm (5,5-49,6 inch), horizontaal voor dubbelzijdige originelen 160-356 mm (6,3-14 inch)

• Glasplaat: verticaal 139-216 mm (5,5-8,5 inch), horizontaal 160-356 mm (6,3-14 inch)

1Selecteer de handinvoer Illustratie van onderdelen van het bedieningspaneel met behulp van [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op de toets [Scherp].

3Selecteer [Origineel formaat] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Selecteer [Aangepast formaat] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Voer de horizontale afmeting in van het origineel (horiz.) met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Voer de verticale afmeting van het origineel (vert.) in met de cijfertoetsen en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het bericht “Geprogrammeerd” verschijnt.

Wanneer de instellingen van de aangepaste origineel formaten zijn geregistreerd, verschijnt Illustratie van onderdelen van bedieningspaneel bovenaan het kopieerscherm.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Opmerking

• Om de waarde die u heeft ingevoerd te wijzigen, drukt u op de [Wis/Stop]-toets en voert u vervolgens een nieuwe waarde in.

• Om het ingestelde formaat te annuleren, drukt u op de [Instellingen verwijderen]-toets.