Normale formaten

Wanneer u een normaal formaat origineel op de glasplaat legt of in de ADF, specificeer dan het origineel formaat uit de normale formaten die op het scherm getoond worden.

Als u geen origineel formaat opgeeft, dan zal het apparaat kopieën maken op het papierformaat dat zich in de geselecteerde lade bevindt. Wanneer het formaat van het kopieerpapier en het originele formaat van elkaar verschillen, moet u het originele formaat als volgt opgeven:

1Selecteer de papierlade met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op de toets [Scherp].

3Selecteer [Normaal formaat] met [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Selecteer het originele formaat met de scroll toetsen en druk dan op de [OK]-toets.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het bericht “Geprogrammeerd” verschijnt.

Wanneer de instellingen van de normale origineel formaten zijn geregistreerd, verschijnt Illustratie van onderdelen van bedieningspaneel bovenaan het kopieerscherm.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Opmerking

• Om het ingestelde formaat te annuleren, drukt u op de [Instellingen verwijderen]-toets.