Verwijderen van vastgelopen papier

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u vastgelopen papier verwijdert.

Belangrijk

• De binnenkant van het apparaat kan heet zijn. Wacht totdat de duplexeenheid is afgekoeld voordat u een papierstoring in de eenheid gaat verhelpen.

Opmerking

• Aan de binnenzijde van de voorklep of binnenin de finisher vindt u een etiket met aanwijzingen hoe u de papierstoring kunt verhelpen.

• Als er een gedetailleerde verwijderingsinstructie rechts op het scherm verschijnt, volg deze dan op.

• Voor het verwijderen van vastgelopen papier kunt u ook de procedure volgen die staat aangegeven bij [Systeemstatus].