Als u niet in het netwerk kunt bladeren om een scanbestand te verzenden

In dit onderdeel worden de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor het niet kunnen bladeren in het netwerk bij het verzenden van bestanden beschreven.

Probleem

Oorzaak

Oplossing

U kunt niet bladeren in het netwerk wanneer u de bestemmingsmap opgeeft.

De volgende apparaatinstellingen zijn wellicht niet correct:

• IP-adres

• Subnetmasker

Controleer de instellingen. Zie "Apparaat verbinden", Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.