Foutmailberichtgeving

Het apparaat verzendt de foutmailberichtgeving aan de afzender als het niet in staat is om een bepaald e-mailbericht succesvol te ontvangen. Een "cc" van deze berichtgeving wordt ook gestuurd naar het e-mailadres van de beheerder als deze is gespecificeerd.

Belangrijk

• Als een inkomende internetfax van een andere partij de SMTP-server overslaat, wordt er geen foutmailberichtgeving verstuurd aan de afzender; ook niet als ontvangst niet succesvol is.

Opmerking

• U kunt instellen of u foutmailberichtgevingen wilt verzenden door de juiste gebruikerparameter te configureren. Voor meer informatie over hoe u dit kunt doen, zie de "Parameterinstellingen", Faxhandleiding.

• Als er geen foutmailberichtgeving kan worden verzonden, dan wordt het foutenbericht (e-mail) door het apparaat afgedrukt.

• Als er een fout optreedt terwijl een e-mail via SMTP wordt ontvangen, dan verstuurt de SMTP-server een foutbericht van de e-mail naar degene van wie het document afkomstig is.