Automatische kleurkalibratie

Dit onderdeel beschrijft de automatische kleurkalibratie.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Afbeelding van de toets Gebruikersinstellingen/Teller.

2Druk op [Onderhoud].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Autom. Kl.kalibr.].

4Druk op [Start].

Bij het uitvoeren van de automatische kleurkalibratie van de kopieerfunctie, drukt u op [Start] onder de Kopieerfunctie. Als u ze uitvoert vanuit de afdrukfunctie, drukt u op [Start] onder Afdrukfunctie.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Druk op [Afdr. starten] en het testpatroon zal afgedrukt worden.

• Functie kopieerapparaat

Schermafbeelding Bedieningspaneel

• Printerfunctie

Wanneer u de automatische kleurkalibratie uitvoert vanuit de printerfunctie, selecteer testpatronen uit [Testpatroon1 (600 vermenigvuldiging 600 dpi)], [Testpatroon 2 (1800 vermenigvuldiging 600 dpi)], [Testpatroon 3 (9000 vermenigvuldiging 600 dpi)], of [Testpatroon 4 (1200 vermenigvuldiging 1200 dpi)], en druk vervolgens op [Start Afdrukken].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Plaats het testpatroon op de glasplaat en druk op [Scan starten].

De afbeelding wordt gecorrigeerd nadat “Bezig met scannen...Een ogenblik geduld a.u.b.” van het scherm verdwenen is.

Opmerking

• Het testpatroon wordt niet gelezen als deze is ingesteld in de ADF.

• Het testpatroon wordt fagedrukt op A4, 81/2 vermenigvuldiging 11 formaat papier. Wanneer A4 niet beschikbaar is, zal A3 of B4 JIS (Japanse Industriële Standaard) gebruikt worden. Controleer de ingestelde papier in de papierlade.

• Stel het testpatroon als volgt in:

Afbeelding van de instelling van het testpatroon

• Leg het testpatroon op de glasplaat met 2 of 3 witte vellen met hetzelfde formaat als het testpatroon er boven op.