Symbolen

In deze handleiding worden de volgende symbolen gebruikt:

WAARSCHUWING

Geeft belangrijke veiligheidsvoorschriften aan.

Het niet in acht nemen van deze voorschriften kan leiden tot ernstige verwondingen of overlijden. Zorg ervoor dat u deze opmerkingen leest. U vindt ze in de sectie "Veiligheidsinformatie" van Over dit apparaat.

VOORZICHTIG

Geeft belangrijke veiligheidsvoorschriften aan.

Het negeren van deze opmerkingen kan resulteren in middelzwaar tot licht letsel, of schade aan het apparaat of eigendommen. Zorg ervoor dat u deze opmerkingen leest. U vindt ze in de sectie "Veiligheidsinformatie" van Over dit apparaat.

Belangrijk

Geeft aan dat u moet opletten als u het apparaat gebruikt, en signaleert waarschijnlijke oorzaken voor papierstoringen, schade aan originelen, of verlies van gegevens. Het is belangrijk dat u deze uitleg leest.

Opmerking

Geeft extra uitleg over de apparaatfuncties en instructies voor het oplossen van gebruikersfouten.

Verwijzing

U vindt dit symbool aan het einde van secties. Het geeft aan waar u meer relevante informatie kunt vinden.

[ ]

Geeft de namen van toetsen aan die verschijnen op het bedieningspaneel van het apparaat.

[ ]

Geeft de namen van toetsen aan op het bedieningspaneel van het apparaat.