Een rechtstreeks in het adresboek ingevoerde bestemming registreren

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u een rechtstreeks ingevoerde bestemming in het adresboek van het apparaat kunt registreren. U kunt ook een bestemming registreren die u selecteert in de LDAP-server.

1Geef de bestemming die u wilt registreren weer in het bestemmingsveld.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [Prg. best.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Namen] en geef vervolgens de namen en andere te registreren gegevens op.

Voor meer details over het opgeven van de te registreren informatie, raadpleegt u de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

4Druk op [OK].

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, wordt [Prg. best.] mogelijk niet weergegeven. In dergelijke gevallen kunt u de registratie niet voltooien.

• Geef de bestemming weer en druk vervolgens op [Prg. best.] om een via de LDAP-server gezochte en geselecteerde bestemming te registreren in het adresboek van het apparaat.