De standaardwaarden voor het eerste scannerscherm registreren

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe de standaardwaarden kunnen worden ingesteld voor het eerste scherm dat wordt geopend als het apparaat wordt ingeschakeld of als instellingen worden gewist of gereset.

De volgende instellingen kunnen als standaardwaarden worden geregistreerd: Scaninstellingen, 1-zijdig origineel/2-zijdig origineel, Boven/Boven, Boven/Onder, 1 zijde/2 zijden voor de laatste pagina, Delen, Origineelrichting, Bestandstype, Stempel, Batch/SADF, Bestand opslaan, Voorvertoning, Ontvangstbevestiging en Beveiliging (E-mailcodering en handtekening).

1Voer de noodzakelijke scaninstellingen in op het eerste scherm.

2Druk op de toets [Programma].

Illustratie toets vereenvoudigd display

3Druk op [Als stnd progr.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Geprogram.].

Er wordt een bevestigingsscherm geopend.

5Klik op [Ja].

De huidige instellingen worden als standaardwaarden geregistreerd en vervolgens wordt het eerste scherm opnieuw geopend.

Opmerking

• Om de oorspronkelijke standaardinstellingen van het eerste scherm te herstellen, drukt u op [Fabrieksinst. herstellen].

• Standaardinstellingen voor het eerste scherm kunnen worden geregistreerd voor normale schermen en vereenvoudigde displays.