Koptekst overslaan
 

Het bestandstype opgeven

In deze paragraaf wordt de procedure uitgelegd voor het opgeven van het bestandstype van een bestand dat u wilt verzenden.

Bestandstypen kunnen worden opgegeven bij het verzenden van bestanden per e-mail of via scan-to-folder, bij het verzenden van opgeslagen bestanden per e-mail of via scan-to-folder en bij het opslaan van bestanden op een verwijderbaar geheugen.

U kunt een van de volgende bestandstypen selecteren:

1Druk op [Verzend Bestandstype/naam].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer een bestandstype.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [OK].

Opmerking

  • Om bestanden te kunnen bezorgen, moet u het bestandstype opgeven met behulp van de computer van de bezorgingsserver. Zie de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie.

  • Als u [Opslaan op HDD] selecteert onder [Bestand opslaan], kunt u geen bestandstype opgeven.

  • Als u [Opsl. op HDD + Verz.] selecteert onder [Bestand opslaan], worden bestanden in het opgegeven bestandstype verzonden via e-mail of scan-to-folder. Bestanden kunnen echter niet worden opgeslagen in de opgegeven indeling - ze worden wel automatisch opgeslagen in één van de volgende bestandstypes, afhankelijk van de instellingen voor Compressie en Scantype:

    • JPEG

      Onder [Scannereigensch.] is [Compressie (Grijswaarden/Kleur)] ingesteld als [Aan], en originelen worden in kleur of in grijswaarden gescand.

    • TIFF

      Alle overige scans

  • De versie van de gecreëerde PDF-bestanden is 1.4.

  • Hoge compressie PDF reduceert de gegevensgrootte van het bestand zonder dat de tekens slechter leesbaar worden. Zie "Opmerkingen over en beperkingen voor bestandstypen" voor meer informatie over de beperkingen voor Hoge compressie PDF.