Auto-runprogramma

In deze paragraaf wordt het programma Auto Run uitgelegd.

Wanneer de CD-ROM wordt geplaatst in een clientcomputer met Windows 2000/XP/Vista of Windows Server 2003/R2, begint het installatieprogramma automatisch (auto run) met het installeren van de diverse software.

Opmerking

• Login als een lid van de groep Beheerders voor de installatie.

• Het is mogelijk dat het auto-runprogramma bij bepaalde systeeminstellingen niet automatisch werkt. In dat geval start u "Setup.exe" in de root-directory van de cd-rom.

• Om auto-run uit te schakelen, plaatst u de cd-rom terwijl u de shift-toets ingedrukt houdt. Houd de shift-toets ingedrukt totdat de computer de leesbewerking vanaf de cd-rom heeft voltooid.

• Als tijdens de installatie op [Annuleren] wordt gedrukt, wordt de installatie van alle resterende software gestopt. Als de installatie wordt geannuleerd, moet u de clientcomputer opnieuw opstarten om de resterende software te installeren.