Gebruikersinstellingen wijzigen

Deze paragraaf beschrijft hoe u de instellingen van [Scannereigenschappen] kunt wijzigen.

Belangrijk

• Als Beheerderverificatiebeheer is opgegeven, neem dan contact op met uw beheerder.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller

2Druk op [Scanfuncties].

3Selecteer het item dat u wenst te wijzigen.

4Wijzig de instellingen aan de hand van de instructies op het scherm en druk vervolgens op [OK].

Opmerking

• Om de wijzigingen aan de instellingen te annuleren en terug te keren naar het beginscherm, drukt u op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].