Configureer de instellingen in de ScanRouter bezorgingssoftware

Registreer dit apparaat als I/O-apparaat met de SR Manager (een tool voor de ScanRouter-bezorgingssoftware). Voer daarnaast de bestemmingen in en geef de instellingen op, zoals het bezorgingstype en de afzender.

Meer informatie over instellingen vindt u in de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware.

Opmerking

• Om in een in-lade bezorgde bestanden te bekijken, moet DeskTopBinder Lite zijn geïnstalleerd op de clientcomputer. Zie "DeskTopBinder Lite installeren vanaf de bijgeleverde CD-ROM" voor meer informatie over het installeren van DeskTopBinder Lite.

• De instellingen die u moet configureren in [Systeeminstellingen] variëren afhankelijk van uw netwerkomgeving. Zie de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor meer informatie over netwerkinstelingen.