Beschrijving van bezorgen van scanbestanden

In deze paragraaf wordt de bezorging van bestanden met behulp van de netwerkbezorgingsscanner beschreven.

Afbeelding voor beschrijving van bezorgen van scanbestanden

1. Dit apparaat

U kunt scanbestanden naar de bezorgingsserver verzenden.

2. Bezorgingsserver

Installeer de ScanRouter-bezorgingssoftware op deze computer om deze als bezorgingsserver te gebruiken.

Na ontvangst van een scanbestand bezorgt de bezorgingsserver het bestand volgens de instellingen die voor de bestemming zijn opgegeven. De bezorgingsinstellingen zijn als volgt:

• Het bestand opslaan in een in-lade

• Het bestand bezorgen per e-mail

• Het bestand opslaan in een geselecteerde map

Meer informatie over de ScanRouter-bezorgingssoftware vindt u in de handleidingen bij de ScanRouter-bezorgingssoftware.

3. Clientcomputer

Hoe een bestand vanaf de clientcomputer moet worden gecontroleerd, hangt af van de bezorgingsmethode.

U kunt een bestand bijvoorbeeld op een van de volgende manieren controleren:

• Gebruik DeskTopBinder om een in de in-lade bezorgd bestand te bekijken.

• E-mailsoftware gebruiken om een e-mail met een bijgevoegd bestand te ontvangen;

• In een map naar een opgeslagen bestand bladeren.