Wijzigen van een wachtwoord

Geef het wachtwoord op om toegang tot het opgeslagen bestand te krijgen.

Belangrijk

• Zorg dat u het wachtwoord niet vergeet. Raadpleeg de beheerder van het apparaat indien u het vergeten bent.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De lijst met opgeslagen bestanden wordt weergegeven.

2Klik op [Best. beh./verw.].

3Selecteer het bestand dat de bestandsinformatie bevat die u wilt wijzigen.

Als u een opgeslagen bestand selecteert dat met een wachtwoord is beveiligd, wordt een scherm voor het invoeren van het wachtwoord weergegeven. Voer het wachtwoord in en klik vervolgens op [OK].

4Klik op [Wachtwoord wijzigen].

5Voer met de cijfertoetsen een nieuw nummer in dat uit vier tot acht cijfers bestaat.

6Druk op [OK].

7Voer hetzelfde nummer nogmaals in met de cijfertoetsen.

8Druk op [OK].

Opmerking

• Met Web Image Monitor of DeskTopBinder kunt u het wachtwoord van een in het apparaat opgeslagen bestand ook wijzigen vanaf de clientcomputer. Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de Helpfunctie van Web Image Monitor. Voor meer informatie over DeskTopBinder, zie de bijgeleverde handleidingen voor DeskTopBinder.