Verwijderen van een opgeslagen bestand

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe een opgeslagen bestand kan worden verwijderd.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De lijst met opgeslagen bestanden wordt weergegeven.

2Klik op [Best. beh./verw.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen.

Als u een met een wachtwoord beveiligd opgeslagen bestand selecteert, wordt een scherm voor het invoeren van het wachtwoord weergegeven. Voer het juiste wachtwoord in en druk vervolgens op [OK] om het bestand te selecteren.

4Klik op [Bestand verwijderen].

Er wordt een bericht weergegeven waarin wordt bevestigd dat het bestand is verwijderd.

5Klik op [Ja].

Opmerking

• Bestanden die wachten op verzending kunnen niet worden verwijderd.

• U kunt in het apparaat opgeslagen bestanden ook verwijderen vanaf het apparaat van een cliëntcomputer met Web Image Monitor of DeskTopBinder. Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de Helpfunctie van Web Image Monitor. Voor meer informatie over DeskTopBinder, zie de bijgeleverde handleidingen voor DeskTopBinder.