Web Image Monitor gebruiken voor de weergave van opgeslagen bestanden

De opgeslagen bestanden worden weergegeven en kunnen ook op een clientcomputer worden gecontroleerd met Web Image Monitor.

Als u http:// (IPv4-, IPv6-adres of hostnaam)/ invult op de adresbalk van de webbrowser op de clientcomputer, wordt de eerste pagina van Web Image Monitor weergegeven.

Belangrijk

• Begin IPv4-segmenten met nullen. Een voorbeeld: voer "192.168.1.10" in als het adres "192.168.001.010" is.

Opmerking

• U kunt de opgeslagen bestanden ook downloaden.

• Het wordt aanbevolen om alleen Web Image Monitor te gebruiken binnen uw LAN.

• Voor meer informatie over het weergeven of downloaden van opgeslagen bestanden met Web Image Monitor zie Kopieer-/Document Serverhandleiding.

• Voor meer details over het maken van instellingen met behulp van Web Image Monitor zie de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Klik op [Help] in de hoek rechtsboven in het weergegeven scherm voor meer informatie over functies voor het beheer van opgeslagen bestanden met Web Image Monitor,