Bestemming selecteren uit het adresboek van het apparaat

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe de bestemming uit het adresboek van het apparaat kan worden geselecteerd.

Belangrijk

• Als u deze functie wilt gebruiken, moet u vooraf de bestemmingen registreren in [Systeeminstellingen].

U kunt een in het adresboek van de machine geregistreerde bestemming op de volgende manier selecteren:

Opmerking

• Als u de adresbeveiligingscode heeft opgegeven om toegang tot het adresboek te krijgen, wordt het scherm geopend waarop u de adresbeveiligingscode kunt invoeren.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, worden sommige bestemmingen wellicht niet in de bestemmingslijst vermeld.