Bestemmingsmappen in het adresboek registreren

U kunt de adressen van regelmatig gebruikte bestemmingsmappen in het adresboek registreren. Deze paragraaf beschrijft hoe u bestemmingsmappen in het adresboek kunt registreren.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller] en druk vervolgens op [Systeeminstellingen].

2Druk op de tab [Beheerdertoepas.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Adresboekmanagement].

4Druk op [Nieuw progr.] en geef vervolgens de gewenste informatie in.

U kunt het e-mailadres in groepen registreren.

Opmerking

• Voor meer details over het registreren van het adres van een bestemmingsmap in het adresboek raadpleegt u de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• U kunt informatie in het adresboek registreren met behulp van Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor for Admin. Voor meer informatie over het oproepen van Web Image Monitor of het installeren van SmartDeviceMonitor for Admin, raadpleegt u de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen. Voor meer details over het registreren van adressen in het adresboek raadpleegt u Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor Help.

• Afhankelijk van het soort apparaat, kunt u mogelijk het apparaat niet gebruiken wanneer het het adresboek aan het bijwerken is met CSV-bestanden (opgehaald met SmartDeviceMonitor for Admin) waarin gebruikerscodes staan.