Voorbereiding voor het verzenden van bestanden naar scan-to-folder

Als u scanbestanden via scan-to-folder wilt verzenden, moet u eerst het volgende doen:

Opmerking

• Configureer indien nodig vooraf de gedeelde mappen, FTP-server en Netware-server op het netwerk.

• Bestanden kunnen alleen worden verzonden via SMB in NetBIOS via TCP/IP-omgevingen. Bestanden kunnen niet worden verzonden via SMB in NetBEUI-omgevingen.

• Scan-to-folder is nog steds mogelijk ook al is verzenden met SMB of FTP niet beschikbaar via het bedieningspaneel, Web Image Monitor, Telnet enz.