Registratienummer gebruiken om de naam van een afzender op te geven

Selecteer de afzender met behulp van de registratienummers die door gebruikers zijn opgegeven in het adresboek van het apparaat.

1Druk op [Naam afzender].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [Registratienr.].

3Gebruik de cijfertoetsen om het vijfcijferige registratienummer in te voeren dat is toegewezen aan de vereiste bestemming.

Druk na het laatste cijfer op de toets [Scherp] als het ingevoerde nummer minder dan vijf cijfers bevat [Scherp].

Voorbeeld: u wilt 00006 invoeren

Druk op de toets [6] en druk vervolgens op de toets [Scherp].

Als u op [Wijzigen] drukt, kunt u de geselecteerde bestemming wijzigen.

4Druk twee keer op [OK].