E-mailadressen registreren in Adresboek

U kunt regelmatig gebruikte e-mailadressen registreren in het adresboek. Deze paragraaf beschrijft hoe u e-mailadressen in het adresboek kunt registreren.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller] en druk vervolgens op [Systeeminstellingen].

2Druk op de tab [Beheerdertoepas.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Adresboekmanagement].

4Druk op [Nieuw progr.] en geef vervolgens de gewenste informatie in.

U kunt het e-mailadres in groepen registreren.

Opmerking

• Voor meer details over het registreren van e-mailadressen in het adresboek, raadpleegt u de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• U kunt e-mailadressen ook in het adresboek registreren met behulp van Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor for Admin. Voor meer details over het weergeven van Web Image Monitor of het installeren van SmartDeviceMonitor for Admin raadpleegt u de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen. Voor meer details over het registreren van adressen in het adresboek raadpleegt u Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor Help.

• Afhankelijk van het soort apparaat, kunt u mogelijk het apparaat niet gebruiken wanneer het het adresboek aan het bijwerken is met CSV-bestanden (opgehaald met SmartDeviceMonitor for Admin) waarin gebruikerscodes staan.

• Gecodeerde bestanden kunnen via e-mail alleen aan bestemmingen worden verzonden waarvoor de codering is ingesteld. Zie "Beveiligingsinstellingen voor e-mailberichten" voor meer informatie over het verzenden van gecodeerde bestanden via e-mail.