Het bedrijf aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor rechtstreekse, indirecte, bijzondere, incidentele of gevolgschade als gevolg van het omgaan met of het bedienen van het apparaat.

Voor kopieën van goede kwaliteit is het aan te bevelen originele toner van de leverancier te gebruiken.

De leverancier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of onkosten wanneer u in uw toestel geen originele onderdelen van de leverancier gebruikt.