Handelsmerken

Microsoft®, Windows®, Windows Server® en Windows Vista® zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Adobe®, Acrobat®, Adobe Type Manager®, PageMaker® en PostScript® zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Apple, AppleTalk, Bonjour, EtherTalk, Macintosh, Mac OS en TrueType zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Computer, Inc, in de Verenigde Staten en andere landen.

De merknaam Bluetooth® en de bijbehorende logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. Het gebruik ervan door Ricoh Company, Ltd. gebeurt in overeenstemming met een licentie.

Andere productnamen die in deze documentatie worden gebruikt, dienen uitsluitend ter identificatie en zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen aanspraak op enig recht op deze merken.

De namen van de Windows-besturingssystemen zijn: