Koptekst overslaan

Installeren Printer Utility for Mac

Volg deze stappen om Printer Utility for Mac te installeren op het apparaat.

Belangrijk

• Als een Macintosh en printer zijn aangesloten via USB, is het niet mogelijk om Printer Utility for Mac te gebruiken.

1Start de Macintosh.

2Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het symbool van de cd-rom verschijnt.

3Dubbelklik op het pictogram van de cd-rom.

De inhoud van de cd-rom verschijnt.

4Dubbelklik op de map [Mac OS].

Dubbelklik onder Mac OS X op de map [Mac OS X].

5Dubbelklik op de map [PS Utility] van de CD-ROM, en verplaats het bestand [Printer Utility for Mac] naar de harde schijf van de Macintosh.

6Sleep het cd-rompictogram naar de [Prullenmand] om de cd-rom uit te werpen.

Printer Utility for Mac is geïnstalleerd.

Opmerking

• Printer Utility for Mac staat op de cd-rom met label "Printerstuurprogramma's en hulpprogramma's".

• Voor Printer Utility for Mac is Mac OS 8.1 of recenter vereist. (Mac OS X Klassieke omgeving wordt ondersteund.)

• Printer Utility for Mac kan niet samen met Mac OS X (native-modus) worden gebruikt.