Dithering

Hiermee kunt u de weergavemodus voor afbeeldingen instellen.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Dithering] bij [Documentopties] op het tabblad [Geavanceerd] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Dithering] bij [Printerspecifieke opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Dithering] op het tabblad [Voorzieningen x] bij [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

U kunt de volgende items selecteren:

Automatisch

Gebruik deze instelling om automatisch de beste ditheringmethode te configuren, afhankelijk van het uiterlijk van het af te drukken document.

Fotografisch

Voert de dithering uit met gebruikmaking van een geschikt patroon voor foto's.

Tekst

Voert de dithering uit met gebruikmaking van een geschikt patroon voor tekst.

Gebruikersinstelling

Gebruik deze instelling om afbeeldingen af te drukken die half-toon zijn gemaakt in uw toepassing.