Perforeren

Gebruik deze functie om met de perforator gaten te maken in de afgedrukte documenten.

Belangrijk

• Gebruik de finisheroptie wanneer u met de perforator gaten maakt. Zie de Printerhandleiding.

In de volgende tabel ziet u waar u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Perforeren] bij [Afdruktaak] op het tabblad [Afwerking] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Perforeren] in [Printerspecifieke opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Perforeren] op het tabblad [Voorzieningen x] bij [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

Opmerking

• De beschikbare perforatieposities en het aantal gaten is afhankelijk van het finishertype, de richting van de originelen en de richting en formaat van het gebruikte papier. Voor meer informatie, zie de Printerhandleiding.