Bestemmingslade

Hiermee selecteert u de uitvoerlade.

In de volgende tabel ziet u waar u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Bestemming] bij [Uitvoerlade] op het tabblad [Afwerking] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Bestemming] in [Printerspecifieke Opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Bestemming] op het tabblad [Voorzieningen x] in [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

Verwijzing

• Meer informatie over de bestemmingslade die door dit apparaat wordt ondersteund kunt u vinden in de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen.